BrøndbyLyd

Podcast af fans og for fans - af Brøndby IF. En ugentlig analyse af alt der sker på og uden for banen hos de blågule. Produceret af 3point.dk.

Listen on:

  • Apple Podcasts
  • Podbean App
  • Spotify

Episodes

4 days ago

Sponsoreret af FORMAT Biograf og 3point.dks venner
**
Det har været en mærkelig sæson - og ikke en ret god én af slagsen for Brøndby IF. Rutsjebaneturen sluttede symptomatisk nok tæt på Tivoli Friheden i Aarhus med en cirkuskamp mod AGF.
Halvrummet ser nærmere på sæsonen som helhed og hvad der skal ske i på målmandsposten, i midterforsvaret og på backs.
Kasper Pedersbæk er analytiker og Nanna Møller Karlsen er vært.
**
Hvis du fortsat vil have Halvrummet i dit feed hver uge, så meld dig ind i 3point.dks venner. Meld dig ind her.

4 days ago

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Glostrup Shoppingcenter
**
Sæsonen er gået på hæld og spillerne er gået på ferie. Men ikke Jesper Sørensen. Tirsdag mødte han i BrøndbyLyd-studiet til en evaluering af foråret og et fremkig mod næste sæson.
Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.
**
Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast.

5 days ago

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner
**
Fra himmel til helvede i Aarhus. Brøndby IF spillede godt og var foran 3-0 og en mand i overtal, men så ramlede korthuset og det endte 3-3 og med stor fest i Aarhus. Ingen fest i Brøndby for en femteplads.
Men hvor peger det hele hen? Det diskuterer vi i denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd. Panelet består i denne uge af Peter Froulund og Morten Svan. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.
**
Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt os med et årligt eller månedligt beløb. Det gør en kæmpe forskel for os - for I er en partner i jer selv! Meld dig ind her.

7 days ago

Sponsoreret af FORMAT Biograf og 3point.dks venner
**
Sæsonens sidste kamp venter og Brøndby IF skal en tur til Aarhus, hvor de skal forsøge at vriste bronzemedaljerne ud af Aarhus-klubbens hænder.
I denne uges Halvrummet har vi fokus på 5-1-sejren over FCN, Kvistgaardens vilde form, Alves der er ved at gøre sig relevant, Wass' tilbagevenden til holdet og søndagens duel mod AGF.
Kasper Pedersbæk er analytiker og Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.
**
Hvis du kan lide Halvrummet og analyserne på 3point.dk, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde. Så er du med til at sikre, at vi fortsat kan levere det stykke arbejde. Meld dig ind her.

Friday Jun 02, 2023

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner
**
Brøndby IF har fredag præsenteret sin nye hovedsponsor. Det er Danske Spil, som har skrevet under på en tre-årig aftale.
De har samtidig valgt at afgive pladsen på brystet, så næste sæsons Brøndby-trøje bliver med en helt gul forside uden Oddset-logo.
Hør mere om tankerne bag det og bag samarbejdet i denne podcast, hvor vi har fået besøg af administrerende direktør i Brøndby IF, Ole Palmå, og direktør i Danske Licens Spil, Karsten Fogh Holanng.
Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.
**
Hvis du kan lide vores podcasts, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem

Friday Jun 02, 2023

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter
**
Det er blevet tid til sæsonens allersidste Kickoff. Og vi slutter hvor vi startede med en kamp mod AGF og med en decideret flyvende Jøden med på en telefon.
Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet.
**
Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)))

Tuesday May 30, 2023

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner
**
Brøndby IF vandt søndag aften hele 5-1 over FC Nordsjælland. Hvor pegede præstationen hen? Er trebackkæden kommet for at blive? Hvor langt kan Kvistgaarden drive det og bliver han Brøndbys næste store salg? Det og meget mere debatterer vi i denne uges paneldebat.
Panelet består i denne uge af Aske Stentoft, bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, og Bjørn Elimar, som er U/17-træner i Farum Boldklub. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.
**
Du kan støtte vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner og støtte os med et månedligt eller årligt beløb. Meld dig ind her: https://3point.dk/bliv-medlem

Friday May 26, 2023

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager
**
Det er blevet tid til sæsonens næstsidste Kickoff! Brøndby IF møder på mandag FC Nordsjælland og der er en verden til forskel på, hvad der er på spil for holdene.
U/17-træner i Farum Boldklub og FCN-fan, Bjørn Elimar, gør os klogere på guldaspiranterne. 
Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet.
**
Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)

Friday May 26, 2023

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner
**
På mandag spiller Brøndby IF i en trøje med Boozt Fællesskabet på maven. Hør mere om initiativet i denne podcast, hvor Daniel Meisling Nielsen, Sponsorship & Partnership Manager hos Boozt og Mathias Eslund, kommerciel leder for Brøndby IF Women, fortæller fra hvert deres perspektiv.
Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.
**
Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så støt vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner og bidrag med et årligt eller månedligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem

Friday May 26, 2023

Sponsoreret af FORMAT Biograf & 3point.dks venner
**
Brøndby IF har ikke meget andet end æren og momentum at spille for i sæsonens sidste to kampe. Det giver en række spørgsmålstegn forud for mandagens kamp mod FC Nordsjælland.
Vi stiller dem her og zoomer ind på Nicolai Vallys, der ikke fungerer pt., og Mathias Kvistgaarden, som blomstrer. Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk er analytiker.
**
Vil du være med til at sikre at vi kan sende meget mere Halvrummet i den kommende sæson, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem

Image

Your Title

This is the description area. You can write an introduction or add anything you want to tell your audience. This can help potential listeners better understand and become interested in your podcast. Think about what will motivate them to hit the play button. What is your podcast about? What makes it unique? This is your chance to introduce your podcast and grab their attention.

All rights reserved

Podcast Powered By Podbean

Version: 20221013