BrøndbyLyd

Podcast af fans og for fans - af Brøndby IF. En ugentlig analyse af alt der sker på og uden for banen hos de blågule. Produceret af 3point.dk.

Listen on:

  • Apple Podcasts
  • Podbean App
  • Spotify

Episodes

3 days ago

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & StoreDrenge.dk ** Brøndby IF kan ikke rigtig slå nogen lige i øjeblikket. Søndag blev det igen til et enkelt point, denne gang mod bundproppen Lyngby BK. Brøndby har problemer med standardsituationer og smed igen to point til sidst. Hvad med top 6? Hvad med spillestil? Vi vender det hele i BrøndbyLyd. ** Panelet består i denne uge af Henrik Madsen, Morten Svan og Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)

6 days ago

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Landskampspausen er forbi og på søndag er vi tilbage på Brøndby Stadion, når det gælder kampen mod Lyngby. I denne podcast får du optakt til kampen. ** Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen ved sin side. Ugens gæst er skuespiller Martin Buch, som er Lyngby-fan og Kongeblå i hjertet.

6 days ago

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & StoreDrenge.dk ** Fanafdelingen sætter i den kommende uge gang i en værdikampagne, som skal søge at finde ind til kernen af hvad Brøndby IF er, og hvem vi er. Der er linet fire debataftener op og i denne udsendelse kan du høre mere om formålet, tankerne bag og hvad det skal munde ud i. ** Panelet består af formand for Fanafdelingen, Lars B. Petersen, og bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, Juri Rao. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

6 days ago

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & StoreDrenge.dk ** Vi fortsætter med at dykke ned i debatten om det gode ejerskab og de forskellige ønsker fans har for Brøndby IF. I denne paneldebat prøver vi at komme lidt mere omkring hvad en investering i klubben konkret kan betyde - både for klubben og for investoren. ** Panelet består i udsendelsen af Aske Stentoft, Martin Flink og Alexander Gundelach. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Kan du lide BrøndbyLyd, så vil vi blive vældig glade for en god anmeldelse der hvor du lytter med :)

7 days ago

Sponsoreret af Malerfirmaet SJ ** I dette afsnit af BrøndbyLyd Flashback kan du høre Joel Kabongo fortælle sin historie. Han fortæller om sin tid i Brøndby Masterclass og gennembruddet på førsteholdet under Alexander Zorniger, om massiv interesse fra Gent og det tidlige karrierestop. ** Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. Hvis du kan lide BrøndbyLyd, vil vi blive sindssygt glade, hvis du giver os en god anmeldelse i iTunes eller Spotify - eller hvor du nu lytter med :)

Tuesday Sep 27, 2022

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & StoreDrenge.dk ** Rygterne om et potentielt nyt ejerskab i Brøndby IF har bragt følelserne i kog over alt i fanbasen. I den kommende tid sætter vi i BrøndbyLyd debatten under lup og tager de dybdegående samtaler om klubbens fremtid samt det gode ejerskab. Der vil derfor komme flere specials om ejerskab i den kommende tid. ** I denne episode er deltagerne Christian Barrett fra amatørafdelingen og selskabets bestyrelse med, sammen med koefficient-ekspert og bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen Jonathan Holtegaard, tidligere Slo og formand for Fanafdelingen Lasse Bauer og redaktør på B.T. Henrik Madsen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så stik os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)

Friday Sep 23, 2022

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & StoreDrenge.dk ** Der sker mange ting på og uden for banen i Brøndby IF og lige nu er det særligt de verserende rygter om et muligt salg af klubben, der fylder noget hos mange fans. Derfor synes vi det var på tide med en opdatering fra Brøndbys fanrepræsentant i bestyrelsen, som er Claus Bjørn Billehøj. ** Han gæstede 3pointholdet, som i tirsdags holdt netværksaften hos Select i Glostrup. Hvis du og din virksomhed også vil være med i netværket eller bare høre mere, så skriv en mail til 3pointholdet@3point.dk ** Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. Hvis du kan lide BrøndbyLyd, vil vi sætte pris på, hvis du giver os en god anmeldelse hvor du lytter med :)

Monday Sep 19, 2022

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og StoreDrenge.dk ** På banen går det ikke strygende for Brøndby IF. Søndag blev det 0-0 ude mod Viborg - isoleret set et okay resultat, men hvor peger udviklingen hen? Hvem peger pilen på? Panelet diskuterer også de verserende salgsrygter, som er blusset op igen. Kan Brøndby være Brøndby på udenlandske hænder? Hvor efterlader det klubben og fanmiljøet? ** Panelet består af Peter Froulund (branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Brøndby-fan), Peter Brüchmann (chefredaktør på Mediano), Aske Stentoft (Brøndby-fan, bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen) og Patrick Weiss (Brøndby-fan). ** Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. Kan du lide BrøndbyLyd, så stik os gerne en god anmeldelse der hvor du lytter med. Ciao :)

Friday Sep 16, 2022

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Landskampspause venter lige rundt om hjørnet, men først skal Brøndby IF en tur til Viborg for at møde topholdet Viborg FF, som har gjort det rigtig godt indtil videre i denne sæson. Det bliver en svær opgave for Niels Frederiksens tropper. ** Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. Med på en telefon er Superliga-legenden Søren Frederiksen. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter til podcast.

Thursday Sep 15, 2022

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank, StoreDrenge.dk & Glostrup Shoppingcenter ** For to uger siden lukkede sommerens transfervindue - endelig, vil nogen måske sige. Det blev et begivenhedsrigt ét af slagsen. Men hvorfor endte handlerne i Brøndby med at ske så sent? Er Brøndby kommet styrket ud? Dét og meget mere spørger vi fodbolddirektør Carsten V. Jensen om i denne særudgave af BrøndbyLyd, hvor nogle af lytterne også fik mulighed for at stille spørgsmål. ** Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :) Brøndbyånd til dig!

Image

Your Title

This is the description area. You can write an introduction or add anything you want to tell your audience. This can help potential listeners better understand and become interested in your podcast. Think about what will motivate them to hit the play button. What is your podcast about? What makes it unique? This is your chance to introduce your podcast and grab their attention.

All rights reserved

Podcast Powered By Podbean