Thursday Feb 08, 2024

#754 BL Business: Et år med GFH

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter

**

Byd velkommen til et nyt BrøndbyLyd-format. BrøndbyLyd Business er født. Her vil vi fremover give plads til de debatter, som handler om alt det uden for kridtstregerne. Det skal handle om strategi, regnskaber, langsigtet udvikling og øvrige aktuelle temaer.

I dette første afsnit er temaet: Et år med GFH. Det er nu lidt mere end et år siden at Global Football Holdings trådte ind som ejere i Brøndby IF. Hvad ved vi? Hvad ved vi ikke? Hvad har de gjort godt? Hvad har de gjort skidt? Og hvad forventer vi af dem i fremtiden?

Panelet består af centerchef i Glostrup Shoppingcenter, Morten Nyholm, redaktør på Sjællandske Medier, Henrik Madsen, og journalist, Martin Flink. Vært på BL Business er journalist Jimmy Langelund. Fælles for alle fire er, at de er store Brøndby-fans.

Du vil fremover kunne høre BrøndbyLyd Business en gang i kvartalet med mindre aktuelle debatter rejser sig - så kan der komme mere. Det er håbet at vi med dette format kan give debatterne om strategi, ejerskab og økonomi mere dybde og plads frem for at være et 15 minutters element i mandagens paneldebatter.

**

Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til os :)

All rights reserved

Podcast Powered By Podbean

Version: 20230822